Kijkcijfers zondag 7 november

De TV van gisteren: Max Verstappen verpulvert Expeditie Robinson

8 november 2021 08:58 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© ANP

Max Verstappen versloeg niet alleen Lewis Hamilton glorieus, hij was ook Expeditie Robinson de baas als het gaat om de kijkcijfers. En niet zo'n beetje ook. De hongerende BN'ers konden niet op tegen de beste autocoureur die Nederland heeft gekend.

Max Verstappen is hard op weg naar zijn eerste WK-titel. Ditmaal moest hij op primetime aan de bak op het circuit van Mexico. Max startte als derde maar reed al na de eerste bocht als eerste rond en die plek zou hij niet meer afstaan.

Het leverde hem een grotere voorsprong op Lewis Hamilton op en bijna 2,2 miljoen miljoen kijkers in Nederland. 

Expeditie Robinson

Voor de vele dames en heren die nog altijd verblijven op de Kroatische eilanden in Expeditie Robinson bleven 1 miljoen kijkers over, zo'n 700.000 minder dan vorige week. De kandidaten moesten ditmaal een proef doen waarbij ze onder een hek in het water moesten liggen en hun adem inhouden. Dat zag er zo uit.  

Diagnose De Wild

Onze Boerderij van Yvon Jaspers was met al die concurrentie slechts goed voor 847.000 kijkers, de Dating Quiz van Linda de Mol scoorde Linda-onwaardige cijfers: 615.000.

Naar de documentaire Diagnose de Wild waarin Ruud de Wild liet zien wat er allemaal gebeurt als je darmkanker hebt, keken 847.000 mensen. Humberto scoorde 568.000 kijkers met zijn talkshow. 

Meer over