Kijkcijfers van zondag 5 september 2021

De TV van gisteren: Max Verstappen verslaat André van Duin

6 september 2021 09:57 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© ANP
Max Verstappen was zondag niet alleen de glorieuze winnaar van de Formule 1-race op Zandvoort maar ook in de kijkcijfercarrousel. De Nederlander trok bijna 3 miljoen kijkers.

Ziggo had voor de gelegenheid al haar kanalen opengesteld zodat ook KNP-abonnees gratis konden kijken. Vandaar de geweldige kijkcijfers. Daarmee versloeg de Nederlander het nieuw gestarte heel Holland Bakt Nog een Keer waarin oud-deelnemers kijken of ze beter kunnen bakken dan de vorige keer. 1,7 miljoen mensen hadden veel jolijt bij het bakken.

Matthijs Gaat Door

1,1 miljoen kijkers keken naar een nieuwe aflevering van Expeditie Robinson op RTL 4. Er viel veel te beleven op televisie want Matthijs van Nieuwkerk keerde ook nog eens terug met Matthijs Gaat Door. Dat leverde 837.000 kijkers op. En net als vorig seizoen waren veel van die kijkers erg enthousiast. 

Humberto

Miljoenenjacht deed het ook heel aardig met 924.000 kijkers en Humberto Tan trok op de late avond 576.000 kijkers, Hij had o.a. het jongetje in de studio dat zaterdagavond het veld op rende bij Nederland - Montenegro voor een selfie met Memphis Depay. Daar waren kijkers dan weer minder enthousiast over. 

Meer over