De TV van gisteren: Meer dan 1 miljoen voor Frank Visser op SBS

Mr. Frank Visser is het tweede seizoen op SBS goed begonnen. Naar de start van het tweede seizoen van zijn programma Mr. Frank Visser doet uitspraak keken 1 miljoen mensen.

Dat is een mooie nieuwe start. Vorig jaar begon Mr. Frank Visser doet uitspraak met 1,2 miljoen kijkers, daarna zakten de cijfers wat tot een gemiddelde van 835.000. Het nieuwe seizoen begon in Hilversum, waar de 68-jarige mevrouw Vos een fijne benedenwoning met een tuin heeft. Maar van haar achtertuin kan ze eigenlijk niet genieten. Deze ligt namelijk helemaal vol met vogelpoep. Volgens mevrouw Vos komt dit doordat haar buurvrouw zo vaak de vogeltjes voert. De kijkers waren het al snel eens. Deze dames waren niet helemaal lekker.

Hunted

Op NPO 3 begon de reeks Hunted (434.000 kijkers) waarin gewone mensen drie weken uit handen van een opsporingsteam moeten zien te blijven. Survivalexpert Frank werd al heel snel opgepakt. Hij stuurde sms'jes met zijn vluchtplan naar een vriend en dat is niet zo handig als je onzichtbaar wil blijven. Of viel Frank op omdat er voortdurend een cameraman met hem meeliep?

Over het algemeen viel Hunted goed in de smaak.

Voetbal Inside

Voetbal Inside, voorheen Voetbal International, bestond 15 jaar en dat moest gevierd worden. Met o.a. Peter R. de Vries en Albert Verlinde als gasten.

 

Reageren