De TV van gisteren: Meisje van Plezier slaat aan

18 september 2017 08:27 | kijkcijfers | Door Televizier

© Govert de Roos

Het gaat prima met de Angela Schijf-serie Meisje van plezier. De tweede aflevering scoorde 1,3 miljoen kijkers op RTL 4, 200.000 meer dan de première.

Dat zijn mooie cijfers voor een Nederlandse dramaserie. Bovendien is de serie al helemaal te zien op Videoland, dus dat maakt die 1,3 miljoen nog knapper. In Meisje van plezier speelt Angela Schijf een hele gewone vrouw die bij toeval escortdame wordt.

Lees ook:
Dit vindt Angela Schijf van Meisje van plezier

Heel Holland Bakt

Het best bekeken programma van de avond was vanzelfsprekend Heel Holland Bakt met bijna 2,3 miljoen kijkers. Deze aflevering worstelden de deelnemers met zwanensoezen en naakte cakes. De klapper kwam toen Ine borrelglaasjes besloot te verstoppen in haar spektakelstuk.

En dan was er ook nog een gevalletje plagiaat van Gwenn.

Sowieso lukten niet alle verrassingstaarten even lekker.

Zondag met Lubach

Vorige week bij de première hadden nog niet alle kijkers Zondag met Lubach gevonden, maar dat ging deze week een stuk beter. Het satirische programma trok 808.000 kijkers op NPO 3. Arjen Lubach trok van leer tegen de vele stalbranden die ons land teisteren en riep een sticker in het leven: 'de slechter leven'-sticker om op bepaald supermarktvlees te plakken.

 

Meer over