De TV van gisteren: Memories met Katja levert in

20 februari 2018 08:03 | kijkcijfers | Door Televizier

© Eric van den Elsen

Katja Schuurman trok met haar tweede aflevering van Memories aardig wat kijkers minder dan vorige week. 799.000 mensen zagen hoe de presentatrice oude liefdes bij elkaar bracht.

Dat wraren er vorige week nog bijna 1 miljoen. En dat terwijl Katja's Memories best een aardig voorprogramma had aan Studio Sportwinter dat 1,2 miljoen kijkers bij elkaar wist te brengen. Maar voor veel kijkers is het behoorlijk wennen aan een nieuwe presentatrice na Anita Witzier.

DWDD

Veel Nederlanders keken thuis en op het werk een potje schaatsen. De heren stonden aan de start van de 500 meter en dat levert altijd vuurwerk op. 2 miljoen mensen zagen dat de Nederlanders net te kort kwamen voor het eremetaal. De wereld draait door deed het -zoals altijd- goed en scoorde deze maandag 1,4 miljoen kijkers. Bovendien leverde deze uitzending een nieuw potentieel duo op.

Mr. Frank Visser

Een aantal programma's had het moeilijk op primetime op de commerciële zenders. The good doctor op RTL 4 trekt iedere week minder geïnteresseerden. Nog slechts 645.000 mensen zagen deze aflevering, en Zomer in Zeeland deed het niet veel beter met 667.00 mensen op SBS. Frank Visser deed het beter op diezelfde zender. Naar Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? keken 825.000 liefhebbers. In deze aflevering ging Viktor kijken of alle katten van meneer Borsje waren gecastreerd.

Meer over