De kijkcijfers van zaterdag 23 maart

De TV van gisteren: Met zoveel kijkers begon Make Up Your Mind

24 maart 2024 10:46 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© RTL / Rob Jacobs

Veel te beleven zaterdagavond op de buis. De ogen waren met name gericht op de start van het vierde seizoen van Make Up Your Mind. Zoals verwacht waren de kijkcijfers uitstekend.

Er keken in totaal 1.01 miljoen mensen naar Make Up Your Mind op RTL 4, dat wederom gepresenteerd wordt door Carlo Boszhard. Zoals ook tijdens eerdere seizoenen werd op de sociale media lekker mee gepuzzeld. Want de grote vraag is natuurlijk: wie staan er op het podium te zingen als dragqueen. Dat is een vraagstuk voor de panelleden, maar natuurlijk ook voor de kijkers thuis. Benieuwd wie er zaterdag in actie kwamen? Dat lees je hier.

Victor Mids op NPO 1

De vraag is verder: wat scoorden de andere zenders tijdens het kijkcijfergeweld van Make Up Your Mind? Dat ging best prima. Op NPO 1 keken 1.27 miljoen mensen naar Victor Mids, die met de mannen van StukTV in de weer was. Dat was ook gelijk het best bekeken programma van de avond. Victor Mids wist dus meer kijkers te binden dan het RTL-programma. Bij Van Duin op de achterbank trok vervolgens op NPO 1 723.000 kijkers.

SBS rekent op Ik hou van Holland

SBS 6 heeft op de zaterdagavond een amusementstandem in de vorm van Ik hou van Holland en De Alleskunner. Wat konden deze twee programma’s op de mat leggen qua kijkcijfers? Naar Ik hou van Holland keken 647.000 mensen en 514.000 lieden zagen De Alleskunner

Meer over