De kijkcijfers van zaterdag 26 maart

De TV van gisteren: 2.1 miljoen mensen zien Oranje winnen

27 maart 2022 09:45 | kijkcijfers | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Een mooie avond voor het Nederlands elftal en dito kijkcijfers op NPO 1. Ook de amusementsprogramma's op de commerciële zenders deden het naar behoren.
Het Nederlands elftal speelde een oefenwedstrijd tegen Denemarken en won met 4-2. Het duel werd live uitgezonden op NPO 1 en dat leverde uitstekende kijkcijfers op. In totaal keken 2.11 miljoen mensen naar de verrichtingen van de beste voetballers die Nederland rijk is. Een bijzonder moment in de wedstrijd was de invalbeurt van Christian Eriksen, die niet veel later ook doel trof.

Weet ik veel

Natuurlijk is het een lastige klus om op te boksen tegen het voetbalgeweld van NPO 1, maar RTL 4 slaagde daar heel behoorlijk in met Weet ik veel, waar 995.000 mensen naar keken. Daarna volgde Vriendenloterij Miljonairs, waar 700.000 kijkers op inschakelden. Overigens speelde de Weet ik veel-kijker gretig mee vanuit huis.

Hoge Bomen en Hazes

SBS 6 rekent op de zaterdagavond op de tandem Hoge Bomen en Hazes is de basisHoge Bomen had een bijzondere gast: Maarten van der Weijden. Er keken 206.000 mensen naar de voormalig profzwemmer. Hazes is de basis is ook geen kijkcijferhit, maar toch waren er 256.000 belangstellenden. 

Meer over