De TV van gisteren: MINDF*CK grote winnaar

7 mei 2017 08:44 | kijkcijfers | Door Televizier

© Marc Deurloo AVROTROS

MINDF*CK is de grote winnaar van de zaterdagavond. Met bijna 2 miljoen kijkers wist Victor Mids het Journaal van 20.00 uur net achter zich te houden.

Slecht nieuws overigens voor de fans: het was de laatste aflevering van dit seizoen. Hierin was onder meer deejay Armin van Buuren te zien. Twitterend Nederland begreep er weer helemaal niks van..

De Kwis

Het was sowieso NPO 1 dat de zaterdagavond domineerde. De gehele top drie bestaat uit programma's die uitgezonden zijn op de zender. Na het Journaal is De Kwis op plek drie te vinden met bijna 1,7 miljoen kijkers.  Niels van der Laan, Jeroen WoeJoep van Deudekom en Rob Urgert wisten het publiek weer flink aan het lachen te maken. Op Twitter vond men dat ze soms wel iets te ver gingen.

Mis(s)verkiezing

De cijfers voor de Mis(s)verkiezing van presentatrice Lucille Werner vielen wat tegen. Slechts 353.000 mensen keken naar het programma op primetime. Dit leverde een 23e plaats op in het klassement van de gehele zaterdag. In 2007 was de laatste Mis(s)verkiezing en Werner besloot het programma weer een keer te proberen. Het was te zien op SBS 6. Ondanks de tegenvallende cijfers, kreeg het programma toch veel lof.

Meer over