De TV van gisteren: Mindf*ck is een hit

9 April 2017 08:59 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Het programma Mindf*ck is een flinke klapper op NPO 1. Victor Mids scoorde zaterdag 2,1 miljoen kijkers op NPO 1. En dat is nog meer dan vorige week.

De eerste aflevering trok Mindf*ck nog 1,9 miljoen kijkers. Het was dus een goede zet van de NPO om de goochelshow van NPO 3 naar het grootste podium te verplaatsen. Mensen krijgen geen genoeg van Victor Mids en zijn trucs. Deze aflevering nam de illusionist Mark Rutte in het ootje. Rutte was na afloop helemaal in de war en dat gold voor meer mensen.

Een verbeterpuntje voor Victor:

Janzen & Van Dijk

Janzen en Van Dijk: Voor al uw bruiloften begon een paar weken geleden met een mooie 1,4 miljoen kijkers op zaterdagavond. Daar zijn er nu nog 915.000 van over, een half miljoen kijkers haakten dus af bij de show waarin mensen elkaar ten huwelijk vragen en 25.000 euro voor hun bruiloft kunnen winnen. De kijkers zijn verdeeld over het programma van Chantal en Wendy.

De Kwis

In De kwis was Dieuwertje Blok te gast, werd Sinterklaas van zijn Duitse pornofilm weggerukt om de vermiste 'kwisselbeker' op te sporen en maakten Jeroen Woe en Niels van der Laan een lied over de homomishandeling in Arnhem. Volgens de heren friemelen de daders waarschijnlijk zelf de hele tijd aan elkaar terwijl ze rondrijden op hun scooter.

Meer over