De kijkcijfers van zaterdag 23 november 2019

De TV van gisteren: Mindf*ck sluit af met kleine 1.5 miljoen kijkers

Victor Mids heeft alle reden voor een feestje: het tropische seizoen van zijn Mindf*ck is een onbetwist succes. De slotaflevering kwam uit op 1.4 miljoen kijkers.

Daarmee is de illusieshow de onbetwiste winnaar van de avond op amusementsgebied. Ook de andere NPO 1 programma's op primetime vielen in de smaak. Even tot hier scoorde een slordige 1.2 miljoen kijkers en de humoristische quiz Sterke verhalen kwam op de late avond uit op 698.000 kijkers. 

Paul levert in

RTL 4 had daarentegen een mindere avond. Pauls nummer 1  show verliest iedere week kijkers, ditmaal bleef de teller steken op 732.000 ijkers. Niet enorm slecht, maar populair is anders. Na de avondvullende amusementsshow nam Robert ten Brink het stokje over, zijn Bankgiro miljonairs benaderde met 935.000 kijkers bijna het miljoen dat de kandidaten kunnen winnen. Daarna scoorde de herhaling van Het perfecte plaatje nog eens 219.000 kijkers.

SBS stabiel

Superkids is voor SBS 6 ook verre van de verwachte hit. De talentenjacht voor kinderen kwam niet verder dan 525.000 kijkers. Dan deed Wij emigreren het met 719.000 kijkers aanzienlijk beter. De Ik vertrek-kloon is daarmee het best bekeken amusementsprogramma van de zender op primetime.

Meer over:

Reageren