De TV van gisteren: Misdaadavond NPO 1 is heer en meester

23 November 2016 08:15 | kijkcijfers | Door Televizier

© KRO-NCRV

Opsporing verzocht, Opgelicht?! en De rijdende rechter zijn veruit de best bekeken programma's van de dinsdagavond. Al die programma's worden uitgezonden op NPO 1 en ze gaan allemaal over criminelen en rechters.

Het lekkerst gaat Opsporing verzocht, naar dat programma keken 1,3 miljoen mensen. En daar viel niks gezelligs over te twitteren.

Opgelicht?!

Opgelicht?! deed het ook lekker met bijna 1,3 miljoen kijkers. Maar net als Opsporing verzocht liep ook het door Jaap Jongbloed gepresenteerde programma vooral frustraties op.

De Rijdende Rechter

Ruud van Midden kreeg van zijn buren Vlooswijk en Den Hartog toestemming om een schuur op de erfgrens te bouwen, maar Van Midden bouwde hem over de erfgrens. Expres, zo dachten zijn buren. Mr. Reid gaf Ruud van Midden verrassend genoeg gelijk, hij mocht zijn schuur laten staan. 1,2 miljoen Rijdende rechter-kijkers waren verdeeld over de uitspraak.

Emma wil leven

BNN had een anorexia-special in de aanbieding omdat in Nederland wekelijks iemand sterft aan de ziekte. De documentaire Emma wil leven (651.000 kijkers) was een documentaire over de inmiddels overleden Emma. Zij wilde graag leven, maar haar lichaam had de strijd opgegeven.

Meer over