Kijkcijfers donderdag 7 mei 2020

De TV van gisteren: Mooie serie Oogappels eindigt met topcijfers

De serie Oogappels groeide dit seizoen uit tot een publiekslieveling en donderdag was het, tot verdriet van veel kijkers, tijd voor de seizoensfinale.
1,1 miljoen kijkers zagen dat er genoeg munitie is voor een derde seizoen met Merel, Erik, Carola, Chris, Fabie en de rest en dat gaat er ook komen. Niet alleen de cijfers van Oogappels zijn geweldig, ook de reacties zijn zonder uitzondering positief. 

Beau

De talkshow van Beau van Erven Dorens kreeg een klapje te verduren. Beau scoorde met 665.000 een stuk minder kijkers dan waar hij vorige week mee begon en een stuk minder dan concurrent Jinek. Zoals gewoonlijk vinden de mensen die wel zijn blijven kijken, Beau heel erg leuk. Daarom blijft het gek dat zijn kijkcijfers achterblijven. 

M

Een nieuwe aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld trok 1,1 miljoen kijkers, Mr. Frank Visser, hoe is het nu met? deed het goed voor SBS6. De rechter had 824.000 kijkers. Met het mes op tafel op NPO 2 deed het prima met 742.000. De talkshow M trok 788.000 mensen. Daar was Cornald Maas te gast en hij was niet blij met Mark Rutte. 

Meer over:

Reageren