De TV van gisteren: Mooie start nieuwe seizoen Bed & Breakfast

15 mei 2017 07:56 | kijkcijfers | Door Televizier

© MAX

Het nieuwe seizoen van de MAX-serie Bed & Breakfast op NPO 1 kende een prima start. 1,4 miljoen mensen zagen hoe drie stellen bij elkaar uit logeren gingen.

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Bed & Breakfast logeerden de b&b-houders in Drenthe, Overijssel, en Staphorst. De gasten eindigden in Gelderland, waar ze slieppen tussen de verzamelingen van de eigenaresse. En dat had voor de meeste kijkers niet gehoeven.

Feyenoord

Natuurlijk scoorde de ontkoping van de Eredivisie veel kijkers. Die hadden vast gehoopt op een beetje spanning en sensatie, maar dat kwam er niet. Feyenoord scoorde al in de eerste minuut tegen Heracles en binnen een kwartier was het 2-0 dankzij Dirk Kuyt. De wedstrijd werd live bekeken door 620.000 mensen op Fox en nog eens 3 miljoen zagen de samenvatting 's avonds bij Studio Sport.

Broadchurch

De 1 uur naar achteren opgeschoven programmering van RTL 4 lijkt niet zo lekker te werken. De herhaling van Ontvoerd trok op primetime slechts 601.000 kijkers. It Takes 2 deed het beter met 1 miljoen, maar het nieuwe seizoen van Broadchurch (om 22.30 uur) moest genoegen nemen met 447.000 kijkers. Alleen de volhouders bleven wakker voor de spannende Britse serie.

Meer over