De TV van gisteren: Nieuw laagterecord voor Paul de Leeuw

5 februari 2017 07:46 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

Het gaat nog steeds niet goed met Wie steelt mijn show? De zaterdagavondshow van Paul de Leeuw behaalde met 734.000 zelfs een nieuw laagterecord.

Vorige week werd al een dieptepunt bereikt toen er slechts 740.000 mensen keken, maar de gifbeker is blijkbaar nog niet leeg voor Paul en de zijnen. Wat de score extra pijnlijk maakt is dat MolTalk op datzelfde tijdstip 834.000 mensen boeide op NPO 3. En toch, wie puur afgaat op de twitterreacties, kan niet anders concluderen dan dat er weinig mis mee is.

Huifkarren in Oregon

Toch is het niet gek dat veel mensen wegzapten om de analyses in MolTalk te horen. Met 2.59 miljoen kijkers was de vijfde aflevering van Wie is de Mol? met afstand de winnaar op primetime. RTL 4 deed het prima met Weet ik veel? en All you need is love, waar respectievelijk 1.67 en 1.79 miljoen mensen voor klaar zaten, maar tegen de Mol kan niemand op. Er was ook zoveel te doenEr werd geschoten, gekampeerd in de buitenlucht, er werden ambachtelijke jokers gebrand en per porto posters herkend. Uiteindelijk wonnen ze ook nog eens 2600 euro voor de pot en de kijkers hadden uiteraard weer heel wat dingen op te merken.

Naar bed met Patty

Hekkensluiter van de kijkcijfer top 25 was Naar bed met Irene, waar 369.000 mensen en een volle zaal getuigen waren van Irene's onderonsje met Patty Brard die bij de uitnodiging het bed met haar te delen al schaterend opmerkte dat ze niet de eerste zou zijn. Het werd een openhartige uitzending waarin Patty ook nog eens werd verrast door hartsvrienden als Kees Tol en Richard Groenendijk.

Maar ja, als je dan Re-Play uitnodigt en vraagt het lievelingsnummer van Patty's overleden, jonge broertje te zingen als afsluiting dan weet je wel hoe laat het is...

Afbeelding
 

Meer over