Kijkcijfers zondag 5 april 2020

De TV van gisteren: Nieuw record voor Zondag met Lubach

6 april 2020 08:49 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© David Cenzer
Zondag met Lubach beleeft gouden tijden. Zondag keken 2,1 miljoen kijkers naar het satirische nieuwsprogramma op NPO 3 en dat is meer dan ooit tevoren. 
De afgelopen weken scoorde Arjen Lubach ook al hele hoge cijfers, toen kwam hij net onder de 2 miljoen kijkers uit. In deze aflevering van Zondag met Lubach ging het voornamelijk over de Eurobonds die Italië wel wil en Nederland niet en over wereldleiders die er een potje van maken tijdens de coronacrisis. 

Boer zoekt vrouw

Boer zoekt vrouw was het best bekeken programma van de avond met 3,5 miljoen kijkers. Daarin trokken boerin Annemiek en logée Vera (van Geert) de meeste aandacht. Annemiek omdat het er sterk op lijkt dat het niets wordt met haar en de mannen en Vera omdat ze nogal flirterig is. 

Ronde van Vlaanderen

Good old Ivo Niehe was goed voor 1,5 miljoen kijkers met zijn De tv show. Op RTL 4 deed de quiz Weet ik veel het prima. Beau van Erven Dorens trok 1,3 miljoen kijkers. Studio Sport had het om 19.00 uur over de toekomst van de competitie en trok daarmee 945.000 kijkers. 's Middags herhaalde Studio Sport de Ronde van Vlaanderen uit 2018, toen Nikki Terpstra glorieus won. Daarmee deed het 330.000 mensen een plezier. 

Meer over