Kijkcijfers donderdag 10 december 2020

De TV van gisteren: Nieuwe dramaserie Kerstgezel.nl is kijkcijferhit

11 december 2020 09:11 | kijkcijfers | Door Daisy Heyer

© Kerstgezel.nl
De nieuwe dramaserie Kerstgezel.nl blijkt direct een kijkcijferhit voor de NPO. Ruim 1,1 miljoen Nederlanders keken naar de eerste aflevering van de serie.

De serie gaat over Noor (Juliette van Ardenne) die vlak voor kerst te maken krijgt met een break-up. Met haar vrienden bedenkt ze een soort datingbureau voor een partner tijdens de feestdagen. Kerstgezel.nl staat daarmee in de top vijf van best bekeken programma's van de donderdagavond. Alleen de journaals van RTL en de NOS trokken meer bekijks. De dramaserie leek ook nog eens op waardering van de kijker te kunnen rekenen. 

 

I Can See Your Voie

Ook I Can See Your Voice bleek gisteren weer een kijkcijferhit voor RTL 4. De show wist ook 1,1 miljoen mensen te trekken, die getuigen waren van een duet tussen Romy Monteiro en iemand die uiteindelijk - gelukkig - bleek te kunnen zingen. 

Talkshows bijna even populair

Op het gebied van talkshows zitten de NPO en RTL elkaar op de hielen. M en Beau vallen beiden net buiten de top 10 best bekeken programma's met 787.000 en 776.000 kijkers. Op1 doet het nog iets minder goed: met 750.000 kijkers staan zij gisteren op de 14e plaats.

Barslecht voor SBS 

Voor SBS was het een barslechte avond. Pas op de 22e plaats verschijnt er een programma uit hun koker: Mr. Frank Visser Rijdt Visite; dat programma trok slechts 446.000 kijkers en was daarmee het beste programma van SBS 6. 

Meer over