Kijkcijfers maandag 8 juli 2019

De TV van gisteren: Nieuwe quiz Ruben Nicolai begint prima

9 juli 2019 09:04 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© William Rutten
Ik weet er alles van, de dagelijkse quiz die Ruben Nicolai presenteert op het tijdslot van Goede tijden slechte tijden is maandag goed begonnen. 791.000 mensen zagen de spelshow.
GTST is met zomervakantie dus Ik weet er alles van moet het gat opvullen. Het GTST-gat opvullen gaat meestal nogal moeizaam maar dit is een prima score van Ruben Nicolai. In Ik weet er alles van spelen onbekende mensen tegen elkaar. 

Studio France

Het best scorende programma op primetime was weer MAX Vakantieman met 1,6 miljoen kijkers, de laatste aflevering van Studio France had het hele Nederlandse vrouwenelftal in de studio om eens lekker na te praten over het WK. Ook Studio France trok 1,6 miljoen kijkers.  

Jinek

NPO 1 heeft deze week als vervanger van M en DWDD oude afleveringen van Erica op reis die prima scoorde (899.000), De avondetappe deed het goed met 1,2 miljoen en op SBS 6 trok Chateau Meiland alweer meer kijkers (878.000). Eva Jinek keerde terug van vakantie en is sinds maandag weer op NPO 1 te zien met haar talkshow Jinek. 1 miljoen mensen bleven er voor op.  

Meer over