Kijkcijfers donderdag 25 april 2021

De TV van gisteren: Nieuwe vriend Erica Meiland levert 1,7 miljoen kijkers op

26 maart 2021 09:01 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Talpa
De donderdagavond-aflevering van Chateau Meiland trok 1,75 miljoen kijkers naar SBS. Dat zijn de meeste kijkers ooit voor op donderdag. Het record had vast iets te maken met het debuut van de vriend van Erica Meiland. 

Afgelopen week werd bekend dat Erica een nieuwe liefde heeft en deze Sander maakte donderdag al zijn debuut. Hij ging samen met Erica op pad voor een date terwijl Martien en Maxime de twee totaal onopvallend volgden om te zien wie Erica aan de haak heeft geslagen. 

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Onze boerderij in Europa van Yvon Jaspers deed het heel aardig op NPO 1 met bijna 1,7 miljoen kijkers en de talkshow De Vooravond was goed voor 1,2 miljoen. Behalve met de Meilandjes wist SBS ook flink te scoren met Mr. Frank Visser doet uitspraak. Bijna 1,1 miljoen mensen gingen er eens goed voor zitten. En ze werden niet teleurgesteld. Mr. Visser kreeg te maken met een buurt in Maastricht waar twee Miranda's slaande ruzie hadden met elkaar.  

All you need is love

All you need is love op RTL 4 haalde de miljoen kijkers niet, maar kwam uit op 858.000 kijkers. Daarin werden Piet (87) en zus Jo (80) na 25 jaar met elkaar herenigd.  

Meer over