De TV van gisteren: Nog geen topcijfers voor de dinsdag van RTL 4

Het begon vorige week al niet zo hoopgevend en deze week is het van hetzelfde laken een pak. Vermoord in het Buitenland en Spreekrecht op RTL 4 trekken niet al te veel kijkers.

John van den Heuvel scoorde 722.000 kijkers met zijn Vermoord in het buitenland en Angela Groothuizen deed het nog een tikje minder met Spreekrecht. Daarin was het verhaal te zien van Melanie die vertelde over de moord op haar zoon Joël die in 2015 werd neergestoken.

Misschien zijn beide programma's achter elkaar iets te veel van het slechte.

Opgelicht?!

Dinsdag is sowieso geen vrolijke tv-avond, want op NPO 1 was het raak met Opsporing verzocht en Opgelicht?! Beide programma's waren goed voor 1 miljoen kijkers.

Mensenkennis

Op SBS 6 ging het er een stuk vrolijker aan toe. Daar is het dinsdagavond quizavond met achtereenvolgens Menskennis met Winston Gerschtanowitz en De perfecte vraag met Irene Moors. Beide programma's trokken 480.000 kijkers. Geen vetpot maar ook niet heel slecht. Toch was er ook op Menskennis wat aan te merken, want in het programma waarin filmpjes met de verborgen camera worden opgenomen, zit nogal veel herhaling.

Reageren