Kijkcijfers donderdag 3 oktober 2019

De TV van gisteren: Nog minder kijkers voor DNA

4 Oktober 2019 08:52 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Sander Stoepker
Het ging vanaf het begin al niet zo lekker met DNA, de politieserie op SBS6 met Yolanthe Cabau scoort week na week minder kijkers. Donderdag was er een nieuw laagterecord: 343.000 kijkers. 

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws
En dat is natuurlijk niet wat SBS had gehoopt van een serie met een van de bekendste vrouwen van Nederland in de hoofdrol. Gelukkig blijft er in ieder geval een trouwe kijker voor DNA over. 

Mr. Frank Visser doet uitspraak

Waar de mensen dan wel naar keken? Nou, naar Europees voetbal waarin Feyenoord en PSV er heel knap met alle punten vandoor gingen tegen respectievelijk Porto en Rosenborg. Beide wedstrijden leverden RTL 7 1 miljoen kijkers op. De wereld draait door zat daar vlak achter met 945.000. Pauw kwam tot 767.000 en Mr. Frank Visser doet uitspraak leverde 752.000 kijkers op voor SBS6. De rechter behandelde een zaak in Zeeland waar Jacques en Heleen een stukje grond van de buurman wilden kopen, maar de buurman wilde dat stukje niet aan hen verkopen. De kijkers waren op de hand van de buurman. 

Chantals Pyjama Party

Op NPO 1 deed Earth from space het aardig met 729.000, Chantals pyjama party op RTL 4 was goed voor 657.000 kijkers. Chantal logeerde deze week bij zanger Tino Martin en presentatrice Anna Nooshin. Daarin kwamen we in ieder geval een leuk feitje te weten. 

Meer over