De TV van gisteren: NPO 3 scoort met Oranje

10 juni 2017 09:21 | kijkcijfers | Door Televizier

© Pro Shots / Stanley Gontha

Het Nederlands elftal won vrijdagavond onder leiding van de nieuwe bondscoach Dick Advocaat met maar liefst 5-0 van Luxemburg. Dat gebeurde onder het oog van 2.712.000 kijkers.

Dick Advocaat is de nieuwe bondcoach van het Nederlands elftal. Maar is hij iemand die het team sterker maakt? Dat was een vraag die menig voetbalfanaat wekenlang bezighield. Toen duidelijk werd dat Oranje ging winnen begon men zich op Twitter te focussen op andere zaken. Dat zorgde voor een aantal geinige berichten.

Holland’s Got Talent

Niet iedereen had vrijdagavond zin in een potje voetbal in De Kuip. In totaal keken er 1.080.000 mensen naar de halve finale van Holland’s got talent. Zij wilden graag het bijzondere dansoptreden van de groep Epic Crew zien. Dat was helaas niet mogelijk, blijkt uit de tweets.

Om de boodschap duidelijk te maken werden hoofdletters niet geschroomd.

Sterren Muziekfeest Op Het Plein

Vrijdagavond was het tijd voor Nederlandstalige muziek op NPO 1. Tijdens het Sterren muziekfeest op het plein, dat 381.000 kijkers trok, ontplofte Twitter als vanouds. De een vindt het verschrikkelijk, terwijl de ander intens geniet. Dat bleek onder meer uit de tweets die tijdens het optreden van Tamara Tol werden verstuurd.
 

Meer over