Zaterdag 23 september 2023

De TV van gisteren: Numidia blaast kijkers weg in Beste Zangers

24 september 2023 08:38 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still Uitzendinggemist
De afgelopen weken was het vaak Duncan Laurence waar het over ging op de zondagochtend na Beste Zangers. Dit keer zat Duncan naast Jan Smit op de bank en is het duidelijk Numidia die de show stal met Arcade van Duncan Laurence. Het regent complimenten voor de Nederlandse en Marokkaanse vertolking van de zangeres

Onder de indruk

Een deel van Nederland baalt dat het vanavond de avond van Duncan is. Dat betekent namelijk dat hij geen nummer zal zingen. Toch regent het nog steeds ook complimenten voor de zanger die openhartig vertelt op de bank. Maar vooral Numidia maakt indruk. Sommige kijkers zijn duidelijk: zij moet de inzending zijn voor het Eurovisie Songfestival 2024.

Hotel Hollandia

Het nieuwe programma Hotel Hollandia nam het stokje over en het is de vraag hoeveel kijkers er over zijn gebleven na Beste Zangers dat vaak wel boven de miljoen scoort. Het commentaar op het nieuwe programma liegt er niet om, al zijn er ook kijkers bij die het volgende week ook nog wel een kans willen geven. 

Entertainment

Oh, Wat Een Jaar en DNA Singers zaten voor RTL op primetime. Bij Oh, Wat Een Jaar waren de kijkers vooral verrast dat Carlo Boszhard er weer was. Hij was eerder teamcaptain en nu als gast in het programma. Bij DNA Singers gebruiken kijkers X vooral om met de wereld te delen wie de bekende Nederlander is. 

En verder

Op primetime bij SBS6 zat De Alleskunner Vips en Ik Hou Van Holland. Daar wordt weinig over gesproken op X. Behalve dan dat mensen zich toch afvragen of de vips bij De Alleskunner wel echt Vips zijn. 

Meer over