Kijkcijfers woensdag 9 januari 2019

De TV van gisteren: Ojee, nog minder kijkers voor 6 Inside

Waar iedereen had verwacht dat 6 Inside per dag kijkers zou winnen, gebeurt het omgekeerde. Ook op dag 3 verloor het nieuwe entertainmentprogramma van Albert Verlinde fors veel kijkers.
Woensdag keken 217.000 mensen naar Albert en Jan Versteegh op SBS 6. Maandag begon het programma met 378.000, dinsdag was dat aantal afgenomen tot 270.000 en woensdag bleven er dus 217.000 over voor 6 Inside. En dat terwijl de meeste kijkers wel enthousiast zijn over de terugkeer van Albert.

Mr. Frank Visser rijdt visite

Later op de avond deed SBS het een stuk beter met Mr. Frank Visser rijdt visite met 1 miljoen kijkers. Daarin moest de rechter een probleem met eendenoverlast zien op te lossen. 

Steenrijk, straatarm

De slimste mens was wederom het best bekeken programma van de avond met 1,7 miljoen kijkers, naar DWDD University keken 1 miljoen liefhebbers, en ook op NPO 1 ging er een rechter op pad. Rijdende rechter wordt gevolgd trok  1 miljoen kijkers. Steenrijk, straatarm op SBS deed het prima met 700.000 kijkers. Daarin ruilde de eigenaar van een boutique hotel met een alleenstaande vader. Vooral vader Robert maakte indruk.

Meer over:

Reageren