De TV van gisteren: Ontknoping Boer Zoekt Vrouw Internationaal boeit ruim 4 miljoen kijkers

24 april 2017 07:47 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot KRO-NCRV

De laatste Boer zoekt vrouw internationaal was de onbetwiste winnaar van de zondagavond. Een slordige 4 miljoen kijkers hadden wel oren naar de ontknoping van het liefdesrelaas.

De uitkomst stelde ook de boeren niet teleur: alle deelnemers verlieten de show een relatie rijker.  Maar bij de een ging 't wat handiger dan bij de ander, zo merkte ook Twitter op. Al was vooral de wortel van boer Riks behoorlijk trending.

Gabbers! geen succes in de herhaling

RTL 4 besloot geen weerstand te bieden tegenover kijkcijferkolos Boer zoekt vrouw en stelde de start van de nieuwe voorjaarsprogrammeringg nog een weekje uit. Als opvulling werd gekozen voor een herhaling van de comedyshow Gabbers!, gezien door 549.000 kijkers. Maar vooruit, er werd toch gelachen. Soort van, dan.

Familie Kruys versus de Oranjes

Ivo Niehe trok op NPO 1 een indrukwekkende 2.1 miljoen kijkers met zijn TV Show die geheel in het teken stond van de 50e verjaardag van koning Willem-Alexander. Niehe had een exclusief interview met meester Pieter van Vollenhoven en prinses Margriet en tegen zoveel familiegeweld moest Familie Kruys het afleggen. De RTL-serie scoorde 974.000 kijkers, maar zoals altijd kreeg Elise Schaap de lachers op haar hand als Ruxandra. Ditmaal wilde de hoogzwangere Poolse de hoofdrol spelen in de verfilming van haar eigen erotische roman.

Maar wat de fans er verder van vonden?

Meer over