De TV van gisteren: Ontknoping Wie is de Mol? trekt bijna 3 miljoen kijkers

De ontknoping van Wie is de Mol? 2017 trok zaterdagavond 2.999.000 kijkers naar NPO 1. Zij zagen hoe Thomas Cammaert zichzelf tijdens een liveshow onthulde als de ultieme saboteur. En dat zorgde voor de nodige reacties op de sociale media.

Wie is de Mol? was niet geheel verrassend het best bekeken programma van de dag. Tijdens een zinderende liveshow werd de Mol eindelijk onthuld, evenals de winnaar van het populaire avonturenprogramma. Thomas bleek de saboteur, wat betekende dat Sanne Wallis de Vries de winnaar is van Wie is de Mol? 2017. Dat zorgde voor de nodige reacties op Twitter. 

Weet Ik Veel?

Het tv-programma Weet ik veel? van Linda de Mol trok in totaal 1.312.000 kijkers naar RTL 4. Zij waren even in de war toen ze ontdekten dat de zaterdagavondshow een herhaling was. Dit leverde de nodige kritiek op.

Studio Sport

Door de grote amusementsprogramma’s zouden we bijna vergeten dat een Nederlandse sporter zaterdag historie heeft geschreven. Onder het oog van 513.000 kijkers pakte Sjinkie Knegt tijdens het wereldkampioenschap shorttrack in Ahoy de gouden plak. 

Meer over:

Reageren