Kijkcijfers van maandag 16 april 2018

De TV van gisteren: Ook met Dotan scoort RTL Late Night niet

Humberto Tan had de meest besproken Nederlander van de laatste dagen te gast, maar daar merk je wat betreft de kijkcijfers niks van. RTL Late Night scoorde met Dotan aan tafel 401.000 kijkers.
Je zou verwachten dat meer mensen geïnteresseerd zouden zijn in het verhaal van de zanger en zijn nepfans. Maar zelfs Dotan liet RTL Late Night niet herrijzen.

Spoorloos

Radar op NPO 1 haalde wel behoorlijke kijkcijfers (1,5 miljoen), net als de eerste nieuwe aflevering van Spoorloos waarin Jetske van der Elzen haar debuut maakte. 1,5 miljoen mensen keken naar het opsporingsprogramma. Derk Bolt toog deze aflevering naar Brazilië voor een ingewikkelde zoektocht langs veel schijven. Dat had veel sneller gekund.

Mr. Frank Visser Rijdt Visite

Mr. Frank Visser was de grootste publiekstrekker op SBS met Frank Visser rijdt visite. Hij trok 750.000 kijkers en ging o.a. langs bij supermarkteigenaar Johan in Wijchen. Hij zijn vijf medewerkers bedienen dagelijks alle inwoners van het dorp. Maar sinds het aangrenzende restaurant het parkeerterrein achter de winkel helemaal heeft afgesloten met enorme betonblokken, is dat een stuk moeilijker geworden. De winkel kan bijvoorbeeld moeilijk bevoorraad worden.

Pauw

Op RTL 4 scoorde Helemaal het einde 719.000 kijkers, De opvoeders op NPO 1 trok slechts 603.000 mensen. Pauw deed het op dezelfde zender iets beter met 716.000 geïnteresseerden.

Meer over:

Reageren