Maandag 18 september 2023

De TV van gisteren: Oppasdebacle in Chateau Meiland

19 september 2023 08:28 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© Still Kijk.
Het was Chateau Meiland dat vorige week maandag de kijkcijferslijst aanvoerde met 1,4 miljoen kijkers. Ongetwijfeld hebben gisteren ook een hoop kijkers weer voor de buis gezeten om het wel en wee van de familie te bekijken.

Irritaties

Het is wel duidelijk dat Maxime en Erica deze aflevering van Chateau Meiland niet op 1 lijn zitten. Erica wil dat Maxime meer doet, maar met de kinderen heeft Maxime daar geen tijd voor. Als Maxime even met haar vader Martien en Montana naar het tuincentrum is en Erica moet oppassen gaat het mis. Vivé valt van de trap. Waar de kijkers vooral verbaasd over zijn is dat er geen echte oppas voor de kinderen wordt geregeld. 

Grappen en grollen

Aan tafel bij Vandaag Inside was het Nilüfer Gündogan die dit keer aanschoof. En dit zorgde voor een hoop reacties op X, voorheen Twitter, waarbij het programma ook enige tijd trending was. 

Volendam

Voor de makers van Volendam, een dorp in de Eredivisie is het vooral te hopen dat de kijkcijfers na vorige week (428.000) nog opkrabbelen. In de serie van vijf afleveringen krijgen de kijkers een kijkje achter de schermen bij FC Volendam. 

Verder nog

Ook The Biohack Project dat het nieuws haalde door de toegevoegde disclaimer was weer op televisie. Evenals Radar, De Avondshow met Arjen Lubach en Het Spaanse Dorp: Zarra. Maar over het algemeen was het een rustige tv avond waar weinig over geschreven werd. 

Meer over