Kijkcijfers van maandag 18 november 2019

De TV van gisteren: Opsporingsprogramma Hunted wint kijkers

19 november 2019 08:51 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© AVROTROS
Het derde seizoen van Hunted op NPO 3 loopt op zijn einde en de serie waarin gewone burgers uit handen moeten zien te blijven van de veiligheidsdiensten trekt steeds meer kijkers. Deze aflevering waren het er 724.000.
Er zijn nog drie stellen over in Hunted, en dat terwijl er nog maar een aflevering is te gaan. Er is dus werk aan de winkel voor de zogenaamde 'hunters'. Al twijfelen sommige kijkers inmiddels wel een beetje aan het waarheidsgehalte van de serie. Want de 'hunters' weten telkens wel heel toevallig op het spoor te komen van de voortvluchtigen. 

Maar spannend blijft het natuurlijk wel.

Droomhuis gezocht

Het best bekeken programma van de avond was Het geheime dagboek van Hendrik Groen met 1,7 miljoen kijkers, gevolgd door Droomhuis gezocht met 1,6 miljoen. Bianca en Mark zochten een huis in de deelstaat van Oostenrijk, Karinthië. Er was een beetje haast bij want hun huis in Nederland was al verkocht. Het was wel even wennen aan de smaak van Oostenrijkers. 

Uiteindelijk kozen Bianca en Mark niet voor een van de huizen in de uitzending.  

Opgezadeld met Britt

Op RTL 4 trok het woonprogramma Voor hetzelfde geld met Natasja Froger 692.000 kijkers, daarna volgde Bureau Brugwallen met 685.000. Opgezadeld met Britt scoorde 372.000 op SBS6. En daarin viel genoeg te beleven. 

Meer over