De TV van gisteren: Pauw en Jinek beginnen sterk

28 februari 2017 08:43 | kijkcijfers | Door Televizier

© Annemieke van der Togt en Hermien Lam

Het gelegenheidsduo Jeroen Pauw en Eva Jinek is goed uit de startblokken gekomen. De twee begonnen hun tijdelijke verkiezingsprogramma met 1,1 miljoen kijkers.

De twee talkshowhostst bundelen tot de verkiezingen op 15 maart hun krachten op NPO 1en waren maandag voor het eerst als duo te zien. De meningen thuis waren verdeeld over de combinatie Jeroen Pauw/Eva Jinek.

De hoge cijfers voor Pauw & Jinek gingen ten koste van het toch al noodlijdende RTL Late Night. Humberto Tan hield nog 537.000 kijkers over.

Droomhuis gezocht

De hoogste cijfers waren weggelegd voor Radar (1,6 miljoen) en Droomhuis gezocht (1,6 miljoen). Sybrand Niessen ging met Wilfried, Nicole en haar moeder Hèlene op zoek naar een droomhuis op het Spaanse eiland Ibiza. Helène werd door Sybrand alleen niet bij haar naam genoemd.

Helemaal het einde

Helemaal het einde (1,1 miljoen) op RTL 4 blijkft de gemoederen bezighouden. De drie gezinnen zijn nog steeds druk bezig om in Chili een huis en toekomst op te bouwen. De gezinnen nemen het er behoorlijk van en kijkers vragen zich af of er nog wel budget is.

Verder viel vooral het Spaans van de stellen op.

En dit was de instructie voor de Chileense kapper.

Meer over