Kijkcijfers zondag 17 maart 2019

De TV van gisteren: 993.000 voor 'zielig' Project Rembrandt

Project Rembrandt is het ondergeschoven kindje van NPO 1. De schilderwedstrijd moet telkens wijken voor sportwedstrijden. Toch keken zondag nog bijna 1 miljoen mensen.
Het door Annechien Steenhuizen gepresenteerde Project Rembrandt was de afgelopen twee weken niet te zien vanwege schaatswedstrijden. Ook volgende week moeten we het weer zonder doen omdat het Nederlands elftal dan voetbalt.  En dat is niet bepaald goed voor de betrokkenheid bij het programma.

En daarna ging het ook nog eens mis met de publieksjury waardoor een van de beste kandidaten naar huis moest.

De Luizenmoeder

Ook deze zondag was De luizenmoeder het best bekeken programma van de avond met 2,8 miljoen kijkers. Dat is iets minder dag vorige week toen het programma voor het eerst dit seizoen onder de 3 miljoen kijkers dook. In de serie ging het over dikke kinderen en een sponsorloop voor een bijzonder goed doel.

Formule I

Naar Miljoenenjacht keken een hele respectabele 2,1 miljoen mensen, de serie Soof was goed voor 1,1 miljoen, net zoals Bed & breakfast. Ondanks het vroege tijdstip trok de eerste Formule I-race in Australië 1,5 miljoen kijkers via Ziggo.

Meer over:

Reageren