De TV van gisteren: Record voor Beau van Erven Dorens en zijn Amsterdam Project

30 november 2016 08:24 | kijkcijfers | Door Televizier

© RTL Nederland

The Amsterdam Project van Beau van Erven Dorens scoort week na week beter. Dinsdag keken 1,2 miljoen mensen naar Lolle, Marco en de rest.

Aan het begin waren de kijkers nog wat geïrriteerd omdat The Amsterdam Project vorige week was geïndigd met een cliffhanger. Marco stuurde bange sms'jes vanaf luchthaven Zaventem in Brussel waar hij gewond was geraakt bij de terroristische aanslag. En toen bleek deze week dat we ook nog eens heel lang moesten wachten om te horen hoe het was afgelopen met Marco.

Maar Beau van Erven Dorens maakte daarna alles goed.

In tijden van alle kritiek op de hulptelevisie die RTL 4 maakt, lijkt The Amsterdam Project een mooie uitzondering.

Verslaafd!

Ook die andere RTL 4-hulpshow op de dinsdagavond werd goed bekeken. 1,1 miljoen kijkers zagen hoe de 37-jarige drankverslaafde Priscilla helemaal geen zin had in Peter van der Vorst en zijn interventieteam van Verslaafd!. En een Zuid-Afrikaanse kliniek zitten zag Priscilla ook al niet zitten. Uiteindelijk kickte ze lekker dicht bij huis af. In Den Haag.

De Rijdende Rechter

Het best bekeken programma van de avond was De Rijdende Rechter (1,5 miljoen) waarin Tinus een zaak had aangespannen tegen zijn buren (allen in bezit van een enorme lap grond) omdat ze hun heg en bomen niet meer snoeiden. Nu was dat ook lastig omdat de buren daarvoor op het land van Tinus moesten komen. En dat mocht niet van TInus. Tinus was sowieso een geval apart.

Meer over