De TV van gisteren: Record voor bizarre Miljoenenjacht

11 April 2016 08:19 | kijkcijfers | Door Televizier

© Roy Beusker | Postcode Loterij

2,8 miljoen mensen zagen de laatste aflevering van het Miljoenenjacht-seizoen en dat is een record voor het programma van Linda de Mol. Het was ook nog eens een dramatische uitzending.

De 23-jarige student Folkert stond in de finale, maar de arme jongen wist in zijn eerste paar beurten alle hoge bedragen eruit te spelen. Linda de Mol deed zelfs een poging haar schoen op te eten nadat Folkert er weer een hoog bedrag uitpikte.

Uiteindelijk ging de student naar huis met 9.000 euro.

En dan was er ook nog de thuiswinnaar die in de duurste straat van Amsterdam woonde en lekker dronken was omdat hij zijn verjaardag vierde. De heer des huizes dacht zelfs dat Winston Gerschtanowtiz de stripper was. 

Undercover in Nederland

Andere programma's die goed scoorden waren Een Tegen 100 (1,6 miljoen) en Familie Kruys (1,6 miljoen). Alberto Stegeman liet in Undercover in Nederland aan 946.000 kijkers zien dat het niet zo best gesteld is met de beveiliging van de Nederlandse kazernes en naar de marathon van Rotterdam keken 633.000 mensen.

Koffermannen

Maar terug naar Miljoenenjacht. De eenmalige koffermannen aldaar waren geen overdonderend succes. Ze brachten niet veel geluk en ze hadden best veel aan. 

Meer over