De TV van gisteren: Record voor finale Maestro

18 december 2017 08:46 | kijkcijfers | Door Televizier

© Screenshot NPO 1

De laatste aflevering van dit Maestro-seizoen trok zondag 2,3 miljoen kijkers naar NPO 1. Dat zijn er meer dan ooit tevoren. Al die mensen zagen dat Maartje van de Wetering de beste dirigent was.

Flikken Rotterdam-actrice Maartje nam het in de finale van Maestro op tegen een andere actrice, Hadewych Minis. Vorig jaar trok de finale met Leona Philippo als winnares nog 1,9 miljoen kijkers. Maestro wordt dus steeds populairder.

Er waren ook kijkers die na de finale hun conclusies trokken.

Dit was het nieuws

Meteen na Maestro maakte de satirische nieuwsshow Dit was het nieuws haar comeback met een heel behoorlijke 1,5 miljoen kijkers. Jan Jaap van der Wal en Harm Edens waren gebleven, Peter Pannekoek maakte zijn debuut als teamcaptain. En verder was er eigenlijk niet zoveel veranderd. Toch was Dit was het nieuws in de herinnering van veel kijkers vroeger blijkbaar veel leuker dan het nu was. Werkelijk niemand op Twitter is tevreden.

All you need is love

Op RTL 4 scoorde The big music quiz vrij rampzalige cijfers (495.000) maar dat kwam natuurlijk omdat het een herhaling van de avond ervoor was. All you need is love deed het eerder op de avond een stuk beter met 1,1 miljoen.

Een jongetje wilde graag de kerstman zien.

Eigenlijk vloog Ismael stiekem naar zijn vader. Maar of dat nu zo'n succes was.

Meer over