De TV van gisteren: Reunited zakt verder weg

13 April 2017 08:31 | kijkcijfers | Door Televizier

© RTL Nederland

Reunited, de show waarin Yolanthe Sneijder-Cabau mensen met elkaar herenigt in het buitenland, scoort week na week minder kijkers. Deze week waren dat er nog 578.000.

Reunited begon begin maart met bijna 1 miljoen kijkers, maar dat aantal nam rap af. Vorige week waren daar nog 687.000 van over en deze week zijn het er weer 100.000 minder. Waarom zoveel mensen afhaken is een raadsel. Reunited zit vol met heftige verhalen en emotie, iets wat normaal gesproken wel goed is voor goede cijfers.

DNA Onbekend

Op NPO 1 scoorde DNA Onbekend op hetzelfde moment 1,5 miljoen kijkers en dat is een programma met precies dezelfde ingrediënten. Caroline Tensen probeerde de familie te vinden van Jeannet en Marianne. Maar dat liep niet helemaal volgens plan.

Marianne was als baby geadopteerd en zag paar weken geleden een oproep op tv van een man en vrouw die op zoek zijn naar hun broers en zussen. Er bleken veel overeenkomsten te zijn en toen dacht Marinanne dat dit wel eens haar familie kon zijn. Niet dus.

Pauw en de panda's

Veronica scoorde de pannen van het dak met de Champions League-wedstrijd Bayern München - Real Madrid. Ruim 1,3 miljoen kijkers zagen Real met 1-2 winnen. Bij Pauw (740.000) kijkers ging het over de panda's die gisteravond arriveerden in Nederland. En dat was best gezellig.

En nog een tip die zijdelings verband houdt met panda's.

Meer over