De TV van gisteren: Robbie Williams in RTL Late Night trekt 879.000 kijkers

Humberto Tan had de Britse popster Robbie Williams geregeld en trok daarmee iets meer kijkers dan normaliter voor RTL Late night. En Robbie Williams zorgde voor een memorabele avond.

 

Nadat hij Robbie Williams introduceerde had Humberto Tan eigenlijk niets meer te vertellen in zijn eigen show. De 42-jarige Brit nam heel RTL Late night over. Hij besteedde bijvoorbeeld nogal veel tijd aan medegaste Katja Schuurman en dat zorgde voor jaloerse reacties van dames thuis.

Katja mocht zelfs een duetje doen met Robbie.

Formule I

Het leukste moment van de avond kwam toen Humberto Tan een leuke verrassing had geregeld voor Robbie Williams. Omdat Robbie zo van de Formule I houdt mocht hij naar een race en werd hij ook nog persoonlijk door Max Verstappen uitgenodigd. Robbie bleek alleen helemaal geen interesse te hebben in Formule I.

En toen fluisterde hij ook nog iets in het oor van Humberto.

DNA Onbekend

De wereld draait door was na het Journaal het best bekeken programma van de avond met 1,5 miljoen kijkers. Ook DNA Onbekend deed goede zaken met 1,3 miljoen. Daarin dacht de geadopteerde Naomi haar familie in Sri Lanka te hebben gevonden, maar dat bleek toch anders te zitten.

Meer over:

Reageren