De TV van gisteren: Robert ten Brink houdt zich staande tegenover voetbal

16 juni 2016 07:40 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt / RTL

Natuurlijk werden de voetbalwedstrijden op het EK beter bekeken, maar Love is in the air met Robert ten Brink bleef goed overeind tegen al dat sportgeweld.

Het liefdesprogramma Love is in the air waarin Robert ten Brink de wereld over reist om familieleden met elkaar te herenigen scoorde 1,1 miljoen kjikers. Vooral de hereniging tussen Jean Paul en zijn zus Paulien die elkaar 12,5 jaar niet hadden gezien, maakte veel los.

In dezelfde aflevering ging Robert langs bij welpjes in een wildpark in Zuid-Afrika, en dat viel minder lekker bij de mensen thuis.

Zolang ik leef

Het was ook janken geblazen bij het RTL 4-programma de laatste aflevering van Zolang ik leef, waarin mensen die terminaal zijn hun laatste maanden met elkaar en met de kijkers delen. 949.000 kijkers leefden mee.

Presentator Peter van der Vorst belooft in ieder geval dat hij de boel in de gaten houdt.

Voetbal

Natuurlijk was er ook voetbal, de avondwedstrijd tussen Frankrijk en Albanië werd het best bekeken met 2,1 miljoen kijkers. Het opvallendste moment in de nazit van Studio France kwam toen toen de eigenaar van een bureau vertelde dat zijn bedrijf de social media-accounts van veel voetballers beheert.


Daarna werd Rafael van der Vaart gevraagd of hij ook een Twitter-account heeft.

Meer over