De TV van gisteren: RTL 4-dinsdag eindigt ook teleurstellend

Na een tegenvallend begin is het nooit meer goed gekomen met de misdaaddinsdag van RTL 4. Vermoord in het buitenland en Spreekrecht scoorden ook in de laatste week beneden de RTL-maat.

Spreekrecht met Angela Groothuizen kwam in de laatste week tot 459.000 kijkers en John van den Heuvel vertrok naar de Dominicaanse Republiek om daar de mysterieuze dood van een Nederlands stel op huwelijksreis te onderzoeken in Vermoord in het buitenland. Hij trok 702.000 kijkers. Hij ontdekte dat de overleden Jeroen en Michou waarschijnlijk ten prooi zijn gevallen aan een bacterie in het eten.

Spreekrecht was deze week toevallig heel actueel.

Feyenoord

Feyenoord speelde in de Champions League tegen het Oekraïense Shakhtar Donetsk en dat liep slecht af voor de Rotterdammers die met 1-2 verloren. Feyenoord staat nu laatste in de groep met nul punten. 1,5 miljoen mensen stemden toch nog af op Veronica om de wedstrijd te bekijken.

De Rijdende Rechter

NPO 1 had de hele avond prima cijfers met Dokters van morgen (1 miljoen), Opsporing verzocht (1 miljoen) en De rijdende rechter (1,1 miljoen). Daarin hoorde het Limburgse stel Wiel en Lenie voortdurend een bromtoon waarvan ze dachten dat die bij de buren vandaan kwam. Probleem was dat verder helemaal niemand die toon hoorde.

Reageren