De TV van gisteren: RTL 4 onder het miljoen op primetime

19 oktober 2016 08:30 | kijkcijfers | Door Televizier

© Nick van Ormondt / RTL

Het lukte RTL 4 niet om met haar dinsdagavond meer dan een miljoen kijkers te boeien. De woonavond met Uitstel van executie en TV Makelaar: Mission impossible presteerde ondermaats.

Dat Uitstel van executie een herhaling betrof, hielp daarbij natuurlijk niet. In de aflevering hielp Martijn Krabbé Elly, wier man zelfmoord had gepleegd en haar daarbij met grote schulden achterliet. 859.000 mensen bleven kijken.

TV Makelaar

862.000 menen bleven daarna zitten voor TV Makelaar: Mission impossible waarin Bert van zijn huis in Drenthe afwilde. Het stond al zeven jaar te koop, niet in de minste plaats omdat een medium Bert had verteld dat hij de vraagprijs omhoog moest gooien. Het huis staat ondanks de hulp van TV Makelaar nog steeds te koop.

De rijdende rechter

NPO1 had een goeie avond als het gaat om de kijcijfers. DWDD, Opsporing verzocht, Zorg.nu en De rijdende rechter trokken allemaal meer dan 1 miljoen kijkers. Mr. John Reid reisde af naar Monster waar moeder en dochter Van der Zalm zichzelf een stuk grond van de buren, de familie Schalke, hadden toegeëigend. De familie Schalke kon daarom niet over hun eigen grond rijden. Maar tot teleurstelling van de kijkers ging het er heel beschaafd aan toe in Monster.

En tot verbazing van de kijkers won de familie Van der Zalm.

Meer over