De TV van gisteren: RTL 4 wint dik van NPO 1

24 november 2017 08:48 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Meestal is het omgekeerd maar de donderdagavond is helemaal van RTL 4. Chantal blijft slapen en Gordon gaat trouwen scoren veel beter dan De reünie en Het instituut.

Chantal blijft slapen trok een dikke 1,4 miljoen kijkers. De blondine ging deze week langs bij Jan Versteegh en stylist Fred van Leer. Vooral Fred was een giller.

Al was het bezoek met de kat van Jan bij de dierenarts ook een klassieker.

Gordon gaat trouwen

In het echt is Gordon al getrouwd (of niet) in Zuid-Afrika, maar op tv worstelt hij nog met zijn keuze. Hoe dan ook trok de presentator een hele mooie 1,36 miljoen kijkers met zijn liefdesavontuur Gordon gaat trouwen. En op Twitter weet iedereen nog steeds zeker dat de enige juiste keuze Rogier (de man met het kind) is.

De Reünie

Tegenover het geweld van Chantal en Gordon zette NPO 1 De Reünie, normaal gesproken ook een kijkcijferkanon, maar sinds Anita Witzier, Jan Kooijman en Ajouad El Miloudi de presentatie hebben overgenomen van Patrick Lodiers, haalt het programma veel mindere cijfers. Donderdag keken nog maar 831.000 mensen. Zeer tegengvallend. Toch hadden de mensen die wel inschakelden het prima naar hun zin.

Meer over