De kijkcijfers van zaterdag 29 december

De TV van gisteren: RTL scoort met Oh, wat een jaar!

RTL 4 heeft de zaterdagavond flink uitgehaald met Oh, wat een jaar!. Het programma van Linda de Mol was verreweg het best bekeken programma van de avond.
De teams gingen deze keer terug naar het jaar 1975. Team Jeroen werd aangevuld door Myrna Goossen, terwijl Team Ruben werd gecomplementeerd door Jon van Eerd. In totaal werd door 1.7 reguliere televisiekijkers naar het programma gekeken. En dat is meer dan vorige week, toen er 1.63 mensen afstemden op het jaar 1966 met Erica Terpstra en Jack van Gelder.

Ik vertrek

Voor de fans van Ik vertrek was er zaterdagavond ook wat te smullen. In het tweede deel van de heuse kerstspecial gingen de makers terug naar Bonaire om Karin een verrassing te bezorgen. De razend populaire deelneemster die bij het publiek beter bekend staat als 'scheet', mocht langs bij haar dochter Shirley. Er werd door 1.2 miljoen mensen afgestemd op deze emotionele uitzending, waarmee het na het NPO 1-programma na Oh, wat een jaar! het best bekeken programma van de avond werd.

En verder...

Het slot van Heer en meester op NPO 1 werd door 887.000 mensen bekeken. Er werd ook weer volop afgestemd op sport. Zo keken ruim een miljoen mensen naar de NK afstanden schaatsen en wist het WK darts met Michael van Gerwen 649.000 mensen aan zich te binden. Op RTL 4 werd de show Amhali van Najib Amhali uitgezonden, waar 793.000 mensen naar keken.

Meer over:

Reageren