De TV van gisteren: Ruim 1 miljoen kijkers voor It Takes 2

22 mei 2017 08:48 | kijkcijfers | Door Televizier

It takes 2 trok zondagavond 1.029.000 kijkers naar RTL 4. Zij zagen dat Hans Klok het strijdtoneel moest verlaten. Daar waren heel wat mensen het niet mee eens.

In It takes 2 waren de rollen voor Hans Klok omgedraaid. Normaal gesproken laat hij mensen van het podium verdwijnen, maar deze keer moest hij noodgedwongen het strijdtoneel verlaten. Dat zorgde voor heel wat onbegrip bij diverse twitteraars. 

Studio Sport Eredivisie

In de voetbalwereld lijkt het allemaal om woensdag te draaien. Dan speelt Ajax de finale van de Europa League tegen Manchester United. Toch is dat niet waar het allemaal om draait, de play-offs zijn immers nog in volle gang. NEC en Roda JC plaatsten zich onder het oog van 1.398.000 kijkers voor de beslissende ronde om lijfsbehoud in de Eredivisie. Zij zagen volgens knuffelvoetballer Nathan Rutjes een dramatische wedstrijd. 

Bed & Breakfast

Het programma Bed & breakfast ging voor het eerst de grens over. In Antwerpen brachten drie stellen allemaal een nacht door in elkaars bed & breakfast. Ze inspecteerden de boel goed, om uiteindelijk met een eindoordeel te komen. Elk minpuntje werd net als altijd enorm uitgebreid uitgelicht. Dit tot groot genoegen van de kijker.

Meer over