Kijkcijfers maandag 13 april 2020

De TV van gisteren: ruim 1,4 miljoen kijkers voor de Meilandjes in Hengelo

Het is al even bekend dat de familie Meiland gaat remigreren naar Nederland. In de Chateau Meiland-aflevering van gisteravond, bezochten ze de boerderij in Hengelo.
De boerderij in de Achterhoek waar de Meilandjes binnenkort gaan wonen. 1,4 miljoen kijkers zagen hoe dat geproost met champagne, maar ook tranen opleverde. Er is massaal medelijden met huishoudster Nadège.

Spoorloos

Op het achtuurjournaal na, schakelden de meeste kijkers (ruim 1,64 miljoen) gisteravond naar Spoorloos. Marie ging op zoek naar haar vader in Marokko. Met succes en ontroerende tv als gevolg.

Kopen zonder kijken

RTL 4 scoorde opnieuw met Kopen zonder kijken. Ruim 1 miljoen kijkers zagen hoe Lethe en Arno, die een baby verwachten, blind hun handtekening onder een koophuis zetten. Kijkers waren vooral enthousiast over het nóg enthousiastere stel.

Serious Request: never walk alone

Op deze Tweede Paasdag werd ook Serious Request: never walk alone afgetrapt, met 834.000 kijkers. Tot en met zaterdag 18 april kunnen luisteraars een nummer aanvragen door een bedrag te doneren. Dat bedrag gaat naar het Rode Kruis. 

 

 

Britts gouwe ouwen

Ruim 1,37 miljoen kijkers schakelden op de latere avond naar Op1 met Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Jinek was goed voor 778.000 kijkers op RTL 4. 

Britt Dekker wist ondertussen 655.000 kijkers voor zich te winnen met Britts gouwe ouwen op SBS 6. Maar ach, die kijkcijfers, die boeien Britt niet, laat ze weten:

Meer over: