Kijkcijfers dinsdag 22 januari 2019

De TV van gisteren: Saved By the Bell op SBS 6 verliest kijkers

23 Januari 2019 09:06 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© SBS 6
Saved by the bell trok, ondanks de aanwezigheid van Youp van 't Hek en Ronnie Flex in de derde aflevering nog maar 383.000 kijkers.
Gek genoeg is het programma, waarin kinderen vragen stellen aan BN'ers in het buitenland wel een hit. Zou het komen omdat veel kijkers vermoeden dat de kinderen de vragen niet allemaal zelf verzinnen?

Ronnie Flex had het het moeilijkst deze aflevering, hij moest o.a. vertellen met hoeveel vrouwen hij het bed had gedeeld en waarom hij dikker is geworden.

Hier zijn de Van Rossems

Zorgenkindje 6 Inside scoorde met 173.000 kijkers iets meer belangstelling dan de dag ervoor, RTL Late night met Twan Huys kwam tot 360.000. Wel goed deed de familie Van Rossem het met de eerste nieuwe aflevering van Hier zijn de Van Rossems. De twee broers en zus kregen al mopperend 880.000 kijkers bij elkaar.

Uitstel van executie

De beste cijfers werden natuurlijk weer gehaald op NPO 1 met EenVandaag en De wereld draait door, maar Uitstel van executie deed het ook niet onaardig met 880.000 kijkers. Daarin kreeg de ING bank het zwaar te verduren omdat ze Nathalie niet wilden helpen die haar huis maar niet verkocht kreeg.

Gelukkig kwam alles uiteindelijk goed en kreeg Nathalie een mooie prijs voor haar huis.

Meer over