De TV van gisteren: Schoonfamilieshow Ben Ik te Min begint niet spectaculair

Froukje de Both bemiddelde in Ben ik te min voor het eerst tussen ruziënde schoonfamilie en dat leverde een voorzichtige 848.000 kijkers op voor RTL 4.

In de eerste aflevering van Ben ik te min hielp Samantha de hulp in van Froukje. Ze heeft een relatie met Wesley maar voelde zich niet geaccepteerd door haar schoonmoeder Ella en haar schoonopa. Op Twitter ging het vooral over de opvallende oren van Wesley.

Okkie

Dinsdag was de dag van Van Gogh schilderijen-dief Okkie die niet alleen te zien was in een Special van Brandpunt op NPO 2 (431.000 kijkers), maar ook zijn verhaal mocht doen bij De wereld draait door (1,3 miljoen) en Pauw (780.000). En dat viel niet lekker bij de meeste kijkers. Het hielp niet dat Okkie nog steeds trots is op zijn daad en documentairemaker Vincent Verweij het gek vond dat het Van Gogh Museum Okkie een museumverbod heeft opgelegd.

Married at first sight

Bij Married at first sight (1 miljoen) werd een nieuwe match gemaakt na het afhaken van een van de originele stellen. En dus lopen de piepjonge Jeroen en Richelle volgende week naar het altaar. Deze week moesten Renate en Johan uit Groningen eraan geloven.

Meer over:

Reageren