DE KIJKCIJFERS VAN ZONDAG 18 NOVEMBER

De TV van gisteren: Seizoensrecord voor verliefde boeren

Boer zoekt vrouw wist zondagavond 3.690.000 kijkers te boeien. Dit seizoen stemde niet eerder zoveel mensen af op het KRO-NCRV-programma.

Het is een terugkerend ritueel op de maandagavond. Boer zoekt vrouw voert de kijkcijfertop 25 van Stichting KijkOnderzoek aan. Het is enkel de vraag hoeveel mensen er naar de boeren hebben gekeken.

De keuzemomenten van boer Jaap en boer Marnix waren voer voor gesprek op de sociale media. Sowieso was boer Marnix weer een veel besproken onderwerp op sociale media.

Laatste Zondag met Lubach

De top drie van de zondagavond wordt aangevuld door het NOS Journaal van 20.00 uur en Studio Sport, dat met met respectievelijk 2.458.000 kijkers en 1.346.000 kijkers op plek twee en drie staan. De weg naar het miljoen (930.000 kijkers) en de laatste Zondag met Lubach van dit seizoen (898.000 kijkers) maken de top vijf compleet.

Goede start Het zijn net mensen

Opvallend zijn ook de kijkcijfers van Het zijn net mensen. De RTL-quiz over dierenmanieren startte zondag met 641.000 kijkers aan een nieuw seizoen. De afgelopen weken was op hetzelfde tijdstip Screentest te zien. De talentenjacht voor presentatietalent, het laatste programma dat Gordon voor RTL presenteerde, flopte. Vorige week keken slechts 349.000 mensen naar de finale.

Lees ook: Oranjevrouwen naar het WK goed voor 1,6 miljoen kijkers

Meer over: