De TV van gisteren: Slechts 104.000 kijkers voor De Spa

10 Oktober 2017 08:46 | kijkcijfers | Door Televizier

© Reinier Bergsma/SBS

De tweede week van De Spa is teleurstellend van start gegaan. Slechts 104.000 mensen schakelden maandagavond in op de late night soap.

Het kan zijn dat kijkers er nog steeds aan moeten wennen dat het programma er überhaupt is op de late avond bij NET 5, maar het is natuurlijk weinig hoopvol voor Annette Barlo en co.

Oranje boven Down Under

Waar de mensen dan wel naar keken? Nou, 1,7 miljoen deden dat (waarschijnlijk in afwachting van Radar) naar het korte programma Oranje boven Down Under over The solar challenge over zonneauto's die ruim 3000 kilometer afleggen door de outback van Australië. Herman van der Zandt volgt de Nederlandse deelnemers.

Radar

Mr. Frank Visser doet uitspraak deed weer prima zaken voor SBS 6 met meer dan 1 miljoen kijkers, hetzelfde geldt voor Dokter Tinus op dezelfde zender. Daarmee troefde SBS wederom RTL 4 af dat 951.000 kijkers scoorde met Helemaal het einde. NPO 1 was weer kampioen van de avond met Radar (1.37 miljoen) en Spoorloos (1.35 miljoen). In Radar ging het over zogenaamde slimme energiemeters die teveel zouden berekenen. En die meter levert veel recalcitrante klanten op.

Meer over