De TV van gisteren: Slechts 668.000 voor De Reis van je Leven

8 november 2016 08:37 | kijkcijfers | Door Televizier

© William Rutten

Het gaat niet zo denderend met het nieuwe programma van Johnny de Mol, De reis van je leven. Slechts 668.000 mensen zagen het programma waarin Johnn op reis gaat met zieke mensen.

Dat is ondermaats voor een RTL-pogramma dat primetime wordt uitgezonden. Johnny ging in de tweede aflevering van De reis van je leven naar Italiƫ met Roelanda en haar vrienden. De inmiddels overleden Roelanda had uitgezaaide kanker. Ondanks de magere cijfers, waren de kijkers weer enthousiast.

Het perfecte plaatje

Het perfecte plaatje, de fotowedstrijd voor BN'ers deed het iets beter dan vorige week en kwam uit op 908.000. Toch legden legden beide RTL-programma's het af tegen concurrent SBS, waar Dokter Tinus en Mr. Frank Visser doet uitspraak beide boven het miljoen uitkwamen. Eerst terug naar Het perfecte plaatje waarin het thema naaktfotografie was.

Viktor Brand

In Mr. Frank Visser doet uitspraak ging de zaak in kwestie over dode vogels en veel water, maar dat deed er dit keer niet zoveel toe, het was vooral het shirt van presentator Viktor Brand dat opzien baarde.

Op de foto zie je er niet veel aan, maar op beeld moet het horror zijn geweest.

Meer over