Kijkcijfers dinsdag 19 juli

De TV van gisteren: Slimste Mens en sport doen het goed op tropische avond

20 juli 2022 08:59 | kijkcijfers | Door Marjolein Vos

© KRO-NCRV
Terwijl iedereen gisteren zat te zuchten en puffen van de hitte, zijn er veel Nederlanders die de dag hebben doorgebracht in een koel huis voor de televisie. Met name De Slimste Mens, B&B Vol Liefde en wielrennen/De Avondetappe deden het dan ook goed.

Dinsdagavond was het in De Slimste Mens de beurt aan Char Li Chung en zanger Milo Driessen om het op te nemen tegen Rob Goossens die het dag na dag goed doet. Met maar liefst 519 punten was hij weer de slimste van de dag. De aflevering scoorde op deze zwoele zomeravond in totaal 1.597.000 kijkers.

B&B Vol Liefde

Ook B&B Vol Liefde was op de dinsdagvond weer goed voor veel kijkcijfers voor RTL4. Het programma pakte de elfde positie in de dagtop-25 met 843.000 kijkers. In de aflevering zagen de kijkers dat Piet aankwam bij Ted. Waar kijkers met de man weglopen, is Ted nog niet echt van hem gecharmeerd. Het programma houdt de gemoederen flink bezig op Twitter.

Urk

Echter, onderschat SBS6 ook niet. De zender is namelijk maar liefst 3 keer in de Top-25 terug te vinden met Hart Van Nederland, Shownieuws en Urk!. Hart van Nederland kwam uit op 549.000 kijkers, Shownieuws kwam niet verder dan 443.000 en Urk! op 400.00. De kijkers waren vooral bezig met de kledingkeuze van de deskundigen aan de desk.

Meer over