Kijkcijfers van dinsdag 23 februari 2021

De TV van gisteren: Slot Married at first sight nog net in top tien

24 februari 2021 08:14 | kijkcijfers | Door Jacob-Jan van de Groep

© FLEXMI fotografie

Dinsdag was de laatste aflevering van het zesde seizoen van Married at first sight te zien bij RTL4. De trouwshow van Carlo Boszhard sloot de reeks af op de tiende plek in de lijst van Stichting KijkOnderzoek.

Naar Married at first sight keken dinsdagavond 1,27 miljoen. Zij zagen de update over hoe het de stellen nu vergaat. Monique en Aron willen hun huwelijk voorzetten en ook Freddy en Sylvia waren dat van plan. Een vreselijke ziekte noopte Sylvia echter om haar Freddy te verlaten, omdat ze "hem een eerlijke kans op een gezonde vrouw wilde geven" zei ze dinsdagavond bij Jinek. De andere vier stellen zijn (voorlopig) uit elkaar.

Persconferentie

De persconferentie van demissionair minister-president Mark Rutte en minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge werd in totaal door 6,18 miljoen mensen bekeken. Dat is maar een fractie minder dan vorige week, toen er 6,3 miljoen mensen via NPO1, RTL4 en SBS6 keken.

Ik vertrek

Ik vertrek op NPO1 was met 2.145.000 kijkers buiten het kijkcijfergeweld van de persconferentie en de journaals om het best bekeken programma van de dinsdag. Het AVROTROS-programma deed het iets beter dan De Vooravond (2.079.000), dat wel ruimschoots de best bekeken talkshow van de dinsdag was. Jinek hield het bij 1.055.000 kijkers, terwijl Op1 het met 857.000 kijkers moest doen.

Meer over