De TV van gisteren: Smaakt naar meer scoort meer

22 september 2016 08:19 | kijkcijfers | Door Televizier

Smaakt naar meer, de spin-off van Heel Holland bakt met André van Duin, begint op stoom te raken. De derde aflevering scoorde een voorlopig hoogtepunt van bijna 1,3 miljoen kijkers.

Dat is beduidend veel meer dan vorige week, maar toen was het de warmste septemberdag ooit en hadden de potentiële liefehbbers van baksels wel wat beters te doen. Deze week waren Joke Bruijs en Guido Weijers te gast in Smaakt naar meer om te keuvelen over de Heel Holland bakt-aflevering van afgelopen zondag.

Twee komieken in de studio, dat kan natuurlijk alleen maar lachen worden.

Jeroen in California

Met RTL 4 ging het ook iets beter dan vorige week, zo keken 588.000 mensen naar Jeroen van Koningsbrugge in Jeroen in California. Dat is nog steeds geen vetpot voor de commerciële zender. Maar Jeroen ging onverdroten voort en maakte een liedje met dj Nicky Romero.

Samantha en Michael

Niet ver onder die score zaten Samantha en haar charmante echtgenoot Michael met hun programma Enkeltje Torremolinos. Het Haagse duo behaalde 511.000 kijkers met hun Spaanse avonturen en zit daarmee dus maar net achter Jeroen van Koningsbrugge.

Jan Kooijman

Tot elkaar veroordeeld waarin Jan Kooijman TBS-ers volgt die hondentherapie krijgen, deed het in de laatste aflevering licht beter dan de week ervoor: 385.000. Maar het is niet genoeg om het programma te redden. Dit was meteen de laatste aflevering voor Jan en de honden.

Meer over